Online inschrijven Jeugdland – Huttendorp 2017

De online inschrijving voor Jeugdland en Huttendorp 2017 is van start gegaan: inschrijven kan via dit inschrijfformulier tot en met uiterlijk zaterdag 15 april 2017.

UPDATE ZONDAG 16 APRIL:
De online inschrijving voor Jeugdland en Huttendorp 2017 is gesloten.
Alle inschrijvers hebben inmiddels via de mail een bevestiging toegestuurd gekregen. Aanstaande woensdag (19 april) kunnen zij tussen 14 en 15 uur op het Petuniaplein hun deelnemersbijdrage voldoen en ontvangen dan de polsbandjes (voor Jeugdland).

Inschrijving ter plaatse is niet mogelijk!

Betaling: woensdag 19 april 14.00-15.00 uur naast Bakkerij de Verwennerij Petuniaplein.
Huttendorp: € 12,50 voor leden (alleen op vertoon van lidmaatschapskaart)€15,- voor niet-leden
De aanmelding is pas volledig na online inschrijving èn betaling
Huttendorp is voor kinderen die in Westenholte of omgeving wonen die na de zomervakantie naar groep 7 of 8 gaan.
Huttendorp vindt dit jaar plaats van maandag 28 t/m donderdag 31 augustus in het Stinspark