september: Werkgroep beurzen stopt

Door de grote hoeveelheid kringloopwinkels en de aantrekking van sites als Marktplaats.nl loopt het bezoekersaantal van de beurzen van de wijkvereniging al een aantal jaar terug.
Tel daarbij dat er steeds minder vrijwilligers zijn om de beurzen te organiseren en er is maar één conclusie mogelijk:
De werkgroep beurzen trekt de stekker eruit. De staanders, kassa’s en andere spullen zijn opgeruimd, de laatste afrekeningen zijn bij de penningmeester ingediend en de dames hebben op waardige wijze afscheid genomen.

Begonnen als werkgroep vrouwen, met koffie-ochtenden en gezellige bijeenkomsten, groeide de werkgroep uit tot een waardevolle aanvulling op de aanwezige activiteiten in Westenholte. De werkgroep heeft veel activiteiten ontplooid, heel veel vrijwilligers hebben de werkgroep steeds opnieuw geleid, maar helaas is de animo er niet meer: niet bij de bezoekers en niet bij de vrijwilligers.
Bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd,
Bestuur wijkvereniging.