Badminton club

Iedere vrijdagavond speelt de WVF-werkgroep badminton van 20.00 tot 22.00 uur in ontmoetingscentrum Het Anker, Voorsterweg 36.
Na een uurtje training waarin aandacht wordt besteed aan technieken, behendigheid en inzicht volgt er een uur waarin de leden vrij met en tegen elkaar kunnen spelen. Dit gebeurt dan met veel vrolijkheid en enthousiasme en op recreatieve basis.

Wilt u eens kennismaken met de sport en op een sportieve, gezellige manier het weekend beginnen kom dan gewoon eens langs. Ter kennismaking kan er 4 keer gratis worden meegespeeld, er zijn rackets aanwezig.
Het lidmaatschap badminton kan daarna maandelijks worden overgemaakt op NL27 INGB 0001 0362 70 t.a.v. wijkvereniging WVF, onder vermelding van naam en adres en BC Westenholte. Voor 2018: nog steeds € 8 per maand.
Alleen leden en donateurs van de wijkvereniging kunnen lid worden. Zie de pagina lid worden om te zien hoe dat werkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Hans Wiskerke (06-51018740)   >  badminton@wijkverenigingwvf.nl
Tot vrijdag!

Extra gegevens 2018:
12 januari 1e speelavond en Nw jaarsborrel
27 april geen speelavond
4 mei geen speelavond
20 juli laatste speelavond voor zomervakantie
7 sept 1e speelavond na zomervakantie
14 sept BBQ
30 nov open pepernoten toernooi
21 dec laatste speelavond

Zwolle kent naast onze club nog vijf badmintonclubs,
In  het speelschema  kun je precies zien wie wanneer en waar speelt.