Badminton club

Iedere vrijdagavond*) speelt de WVF-werkgroep badminton van 20.00 tot 22.00 uur in ontmoetingscentrum Het Anker, Voorsterweg 36.
Na een uurtje training waarin aandacht wordt besteed aan technieken, behendigheid en inzicht volgt er een uur waarin de leden vrij met en tegen elkaar kunnen spelen. Dit gebeurt dan met veel vrolijkheid en enthousiasme en op recreatieve basis.

Wilt u eens kennismaken met de sport en op een sportieve, gezellige manier het weekend beginnen kom dan gewoon eens langs. Ter kennismaking kan er 4 keer gratis worden meegespeeld, er zijn rackets aanwezig.
Het lidmaatschap badminton kan daarna maandelijks worden overgemaakt op NL27 INGB 0001 0362 70 t.a.v. wijkvereniging WVF, onder vermelding van naam en adres en BC Westenholte. Voor 2016 : € 8 per maand.
Alleen leden en donateurs van de wijkvereniging kunnen lid worden. Zie de pagina lid worden om te zien hoe dat werkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Peter v.d. Poll tel. 038-4224274 of e-mail: p.vandepoll@home.nl
Tot vrijdag!

*) iedere vrijdag, zie hieronder de uitzonderingen in 2017
13 januari 1e speelavond en Nieuwjaarsborrel
5 mei geen speelavond
21 juli laatste speelavond voor zomervakantie
8 sept eerste speelavond na zomervakantie
15 sept bbq
27 okt geen speelavond
1 dec open pepernotentoernooi
22 dec Laatste speelavond

Zwolle kent naast onze club nog vijf badmintonclubs,
In  het speelschema  kun je precies zien wie wanneer en waar speelt.